Fietsverhuur

Fietsverhuur

PERMANENT GESLOTEN


TARIEVEN

Fietsen in Friesland

Friesland is een prachtige provincie om op de fiets te ontdekken. Diverse mooie fietspaden langs dorpen en steden en het Sneekermeer is het ontdekken waard!

Fietsverhuur

Wij verhuren diverse soorten fietsen. De normale 3 versnelling fietsen en E-bikes, Wij hebben 2 tandems en 2 ATB fietsen. 

Borg

Wij vragen altijd een borg van €50.00 voor een gewone fiets en €100.00 voor een E-bike. Altijd in combinatie van een geldig legitimatie bewijs.

Transport_Impressie_2

FIETSVERHUUR

Wij verhuren diverse soorten fietsen er is een ruime voorraad aanwezig, maar om zeker van een fiets te zijn raden wij u aan om deze te reserveren via mail of telefoon, zie contactgegevens.

0
+

FIETSEN VERHUURD

0
+

BANDEN OPGEPOMPT

Voor meer informatie kunt u ons vrijblijvend bellen. 


TARIEVEN

FIETSVERHUUR

PER DAG

PER WEEK

Fiets huren

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
8.30 uur – 18.00 uur
Woensdag
8.30 uur – 18.00 uur
Donderdag
8.30 uur – 21.00 uur
Vrijdag
8.30 uur – 18.00 uur
Zaterdag
9.00 uur – 17.00 uur

Contact gegevens
Links

Copyright © 2022 Twatsjillen. All rights reserved. Webdesign by Gripp_D
Fatal error: Uncaught Error: Class 'Elementor\Plugin' not found in /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-content/plugins/essential-addons-for-elementor-lite/includes/Traits/Elements.php:422 Stack trace: #0 /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): Essential_Addons_Elementor\Classes\Bootstrap->render_global_html('') #1 /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #3 /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-includes/general-template.php(3066): do_action('wp_footer') #4 /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-content/themes/twentytwentyone/footer.php(78): wp_footer() #5 /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-includes/template.php(810): require_once('/home/customer/...') #6 /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-includes/template.php(745): load_template('/home/custo in /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-content/plugins/essential-addons-for-elementor-lite/includes/Traits/Elements.php on line 422