Burgers

Met een Burgers Fiets bent u veilig en betrouwbaar onder weg

Wist je dat Burgers fietsen met de hand worden geassembleerd in Friesland?
Het is het oudste en meest betrouwbare fietsmerk van Nederland!

Een greep uit ons Burgers assortiment

Met een Burgers Fiets fietst u veilig en betrouwbaar op de weg. Door de klassieke uitstraling bent u in deze moderne tijd helemaal up to date. De perfecte prijs-kwaliteitsverhouding zorgt ervoor dat u heerlijk kunt genieten van uw nieuwe Burgers fiets. Kom vrijblijvend langs in onze showroom.

Onze bedrijfsfietsen

De Burgers bedrijfsfiets is een praktische robuuste fiets welke voorzien wordt van een handig opvallend framenummer voor uw eigen registratie. Inzetbaar voor elke branche. De bedrijfsfiets is ook beschikbaar in een elektrisch model voorzien van een krachtige Shimano Steps middenmotor.

De nieuwe trend onder de bedrijfsfietsen

Elektrische
bedrijfsfiets

De Elektrische Bedrijfsfiets is de nieuwe trend onder de bedrijfsfietsen. De Burgers Explorer E-bike bedrijfsfiets is een praktische robuuste fiets welke voorzien is van een krachtige Shimano motor, het topsegment onder de elektrische fietsmotoren.

Geïnteresseerd in een fiets?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom naar onze showroom.
Je bent van harte welkom!


Contact

Contactgegevens
Links

Copyright © 2022 Twatsjillen. All rights reserved. Webdesign by Gripp_D
Fatal error: Uncaught Error: Class 'Elementor\Plugin' not found in /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-content/plugins/essential-addons-for-elementor-lite/includes/Traits/Elements.php:422 Stack trace: #0 /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): Essential_Addons_Elementor\Classes\Bootstrap->render_global_html('') #1 /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #3 /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-includes/general-template.php(3066): do_action('wp_footer') #4 /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-content/themes/twentytwentyone/footer.php(78): wp_footer() #5 /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-includes/template.php(810): require_once('/home/customer/...') #6 /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-includes/template.php(745): load_template('/home/custo in /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-content/plugins/essential-addons-for-elementor-lite/includes/Traits/Elements.php on line 422