Batavus


Batavus Dinsdag: De beste fiets van het jaar 2021!

De Batavus Dinsdag Exclusive Plus is door de RAI Vereniging uitgeroepen tot Fiets van het Jaar 2021.

Met de Batavus Dinsdag ervaar je wat een echte allround (elektrische) fiets is. Of je nu kiest voor een snel model met lekker veel versnellingen om snel door het stadsverkeer te rijden of toch gaat voor een heerlijke onderhoudsarme e-bike in een sportief jasje. 

Fiets van het jaar

Batavus Dinsdag

De Batavus Dinsdag fietsen zijn super veelzijdig en bieden de optimale balans tussen comfort en sportiviteit! Open de brochure voor meer informatie.

 

Brochure

Vrijheid & Comfort

Batavus Finez

Met de Batavus Finez krijg je het ultieme gevoel van vrijheid én comfort. De perfecte fiets voor de echte fiets liefhebbers. Open de brochure voor meer informatie.


Brochure

Hippe stadsfiets

Batavus Packd

Het is de perfecte schoolfiets, stoere transportfiets en ultieme hippe stadsfiets. De PACKD deinst nergens voor terug. Open de brochure voor meer informatie.  

Brochure

Super lichte fiets

Batavus Fonk

De Batavus Fonk brengt je met een glimlach op je bestemming. Super licht en verkrijgbaar in frisse uitvoeringen zodat er altijd een Fonk bij jou past. Open de brochure voor meer informatie.  

Brochure

De echte alleskunner

Batavus Mambo

Als jij op zoek bent naar een echte alleskunner, is de Mambo jouw ideale oplossing. Open de brochure voor meer informatie.

  

Brochure

De multifunctionele stadsfiets

Batavus Quip

De Quip Extra Cargo is dé trendy en multifunctionele stadsfiets. Geen last is hem te zwaar met zijn verstelbare bagagedragers waar je alles op meeneemt. Open de brochure voor meer informatie.

  

Brochure

Met extra lage instap

Batavus Entree

De Entree is speciaal ontwikkeld voor mensen die moeilijk ter been zijn of een fiets willen met een extra lage, ruime instap. Open de brochure voor meer informatie.

  

Brochure

Ook voor de kleine fietsers

Batavus Kinderfietsen

Batavus is er voor iedereen, dus ook voor de kleine fietsers. Onze kinderfietsen zijn niet alleen trendy, maar ook veilig en stevig. Open de brochure voor meer informatie.

  

Brochure

Geïnteresseerd in een fiets?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom naar onze showroom.
Je bent van harte welkom!


Contact

Contact gegevens
Links

Copyright © 2022 Twatsjillen. All rights reserved. Webdesign by Gripp_D
Fatal error: Uncaught Error: Class 'Elementor\Plugin' not found in /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-content/plugins/essential-addons-for-elementor-lite/includes/Traits/Elements.php:422 Stack trace: #0 /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): Essential_Addons_Elementor\Classes\Bootstrap->render_global_html('') #1 /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #3 /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-includes/general-template.php(3066): do_action('wp_footer') #4 /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-content/themes/twentytwentyone/footer.php(78): wp_footer() #5 /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-includes/template.php(810): require_once('/home/customer/...') #6 /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-includes/template.php(745): load_template('/home/custo in /home/customer/www/twatsjillen.nl/public_html/wp-content/plugins/essential-addons-for-elementor-lite/includes/Traits/Elements.php on line 422